Wie zijn we?

JORDAN + RAY is een advocatenkantoor dat exclusief strafzaken behandelt. Dit gaat van complexe zaken tot schijnbaar eenvoudige misdrijven. Voor elke cliënt hanteert het kantoor een persoonlijke aanpak met het doel om een custom-made oplossing te bieden. Denk aan de boutique-formule: de expertise van de grootste kantoren maar op maat van elke unieke cliënt. Bij ons ga je niet op in de massa of in routine, daarvoor zijn de belangen te groot.

We vertrekken steeds vanuit een scherpe juridische analyse en bouwen daarop een all-round verdediging. Onze kernwaarden zijn menselijkheid, zorgvuldigheid en betrokkenheid. Deze waarden kleuren onze bijstand aan wie slachtoffer of verdachte is van een misdrijf. We willen het verschil maken voor wie op zijn kwetsbaarst is en gaan tot het uiterste.

Het kantoor groeit en heeft nood aan versterking.

Solliciteer enkel als je je vol aangesproken voelt door onze waarden en onze aanpak. Kandideer enkel als je heel bewust deel wil uitmaken van ons team. We zoeken oprecht engagement.

Laat ons kennismaken via annemariedeclerck@jordanray.be

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een advocaat-stagiair met of zonder ervaring, die ons DNA deelt. Basisvereiste is dat je door en door én het strafrecht én de strafprocedure beheerst. Leren hoort er bij maar je moet in de kern een scherpe jurist zijn. We zijn geen generalisten maar specialisten, zodat de stevige juridisch-technische kennis een eerste en evidente noodzaak is om bij ons aan de slag te kunnen. Daarnaast ben je sterk in het geschreven en gesproken woord. We hebben wel een hekel aan advocatees en gebakken lucht. Je kennis en vaardigheden zijn een start, maar de beslissende factor is je persoonlijkheid. De basiswaarden van ons kantoor moeten gedeeld zijn. We waarschuwen ook dat de baan van strafrechtadvocaat niets te maken heeft met romantiek en blablabla, maar hard werk betekent en in de modder staan. Doorzettingsvermogen en een open en kritische geest zijn een plus.

Wat bieden we?

Het kantoor wordt geleid door Anne Marie De Clerck, die al meerdere stagiairs onder haar hoede nam om op te leiden tot straffe strafpleiters. We staan voor waardengerichte advocatuur beoefenen. Je komt terecht in een mooi kantoor in het centrum van Gent. Je krijgt een correcte verloning die je motiveert in je groei. Je job kent veel variatie. Je wordt niet verstopt in een donker klein kantoortje waar je stukwerk moet afleveren zonder ooit de cliënt te zien voor wie je bakens verzet. Je wordt ondergedompeld in de wereld van het strafrecht en leert de knepen van het vak. Je krijgt een persoonlijke en betrokken opleiding zonder dat we je hand vasthouden. We functioneren op zelfstandigheid en vertrouwen. We hebben aandacht voor je groei als advocaat en hechten belang aan je welzijn, omdat we geloven dat dit je tot een sterker advocaat maakt.

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.

Accepteer Weiger Lees meer